“Arti pasqyrë e shpirtit” në Muzeun Historik Kombëtar

“Arti pasqyrë e shpirtit” mblodhi në një nga sallat e Muzeut Historik Kombëtar, disa dhjetëra nxënës të shkollës 12-vjeçare jopublike “Faik Konica”. 330 punime në pikturë do të ishin pjesë e të njëjtës ekspozitë. Në të ishin përfaqësuar nxënës të klasave të ndryshme të kësaj shkolle. Ekspozita në fjalë kishte si koordinatore znj.Atmira Rira. “Arti pasqyrë e shpirtit” dhe 330 punimet në teknika të ndryshme të pikturës erdhi pas një viti të tërë pune dhe sfidash në lëndën e Artit Pamor, gjë që frekuentohet edhe më parë në shkollën 12-vjeçare jopublike “Faik Konica”. E pranishme në këtë aktivitet ishte dhe Ministrka e Arsimit znj.Mirela Karabina. Për nxënësit u shpërndanë çmime si dhe disa certifikata inkurajuese.

18920426_1548487545214013_8933738582037373102_n 18920398_1548487411880693_6628683251185764456_n 18952707_1548487358547365_1324048456158420206_n 18921895_1548487645214003_3777381280781033050_n 19059307_1548487771880657_4647460884519961836_n 18835892_1548487721880662_2546476886063185515_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!