“Të fuqizojmë muzetë nëpërmjet teknologjisë, për një qasje më të gjerë për të gjithë”

Në kuadër të zhvillimit të projektit “Të fuqizojmë muzetë nëpërmjet teknologjisë, për një qasje më të gjerë për të gjithë”, drejtori i Muzeut Kombëtar z.Dorian Koçi priti sot në një takim grupin e punës me përfaqësues të AADF dhe ekspertëve amerikan të Cultural Héritage Imagining. Në takim u diskutua për mënyrën sesi do implementohet ky projekt në Muzeun Historik Kombëtar.

Projekti “Të fuqizojmë muzetë nëpërmjet teknologjisë, për një qasje më të gjerë për të gjithë”, i cili financohet nga AADF, do të aplikohet në tre muze kombëtarë që në fondet e tyre kanë objekte të trashëgimisë kulturore/ ikona Muzeu Historik Kombëtar, Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar Korçë dhe Muzeu Kombëtar Ikonografik, Berat.

19059633_1555156097880491_5502805783984149064_n 19105566_1555156461213788_5903611620366640937_n 19225120_1555156187880482_580454222249135672_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!