Në kuadër të programit #EdukimipërmesKulturës, #MuzeunHistorikKombëtar organizon ekspozitën “Arti, rruga drejt njohjes”

Muzeu Historik Kombëtar çeli sot ekspozitën “Arti, rruga drejt njohjes” me punime artistike të fëmijëve në zbatim të përvojës edukative nën kujdesin e znj.Mihirije Gega. Ekspozita përmban vizatime dhe punime dore të fëmijëve ndër breza të kopshteve shtetërore 26, 43 dhe 52 gjatë viteve të kopshtit.

25299206_1773539309375501_7331128932924878827_n 25354117_1773539182708847_5277289043098590327_n 25298985_1773539892708776_6653216107092420026_n 25353682_1773539656042133_6567477457494715868_n 25395818_1773539466042152_305564119995620671_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!