Projekti “Vizatoj Historinë”, në Muzeun Historik Kombëtar

Ju ftojmë të votoni vizatimin më të mirë të nxënësve nga 10 shkolla 9-vjeçare të Zyrës Arsimore të Kamzës. Më datë 12 Shkurt 2018, ora 08.00, mbyllet votimi për shpalljen e vizatimit më të votuar nga ju. Për më të votuarin, në faqen e facebook të Muzeut Historik Kombëtar, do të jepet edhe çmimi i Facebook-ut. Për vizatimet e tjera do të mblidhet një komision nga stafi i Muzeut Historik Kombëtar, ku do të përzgjidhen tre çmimet e para dhe do të shpërndahen disa dhurata dhe certifikata. Pasi të shikoni të gjitha fotot, votoni për pikturën që dëshironi duke shtypur butonin Like (pëlqej), por më parë duhet të pëlqeni edhe faqen e Muzeut Historik Kombëtar. Gjatë këtyre muajve në Muzeun Historik Kombëtar është zhvilluar projekti “Vizatoj Historinë” me pjesëmarrjen e 50 nxënësve nga 10 shkolla 9-vjeçare të Zyrës Arsimore të Kamzës. Shkollat pjesëmarrëse ishin: “Hilari Klinton”, “Demokracia”, “Ibrahim Basha”, “Jashar Hoxha”, “100 vjetori”, “Kamza e re”, “Tahir Sinani”, “Azem Hajdari”, “Azem Hajdari” dhe shkolla “Halit Coka”. Projekti niste me një guidë në pavijonet e Muzeut dhe më pas përcaktohej një vend, si këndi më i mirë nga ku mund të shiheshin objektet që do të vizatoheshin. Gjatë këtij procesi nxënësit kanë qenë të lirë të zgjidhnin vetë objektet që do të vizatonin.

27459042_1833832863346145_8503163117157720972_n 27545473_1833832766679488_7155244328563381697_n 27459502_1833833673346064_2082326032276513339_n 27540065_1833832770012821_223281723018187818_n 27545455_1833833290012769_1038965400361318339_n 27544993_1833833313346100_429679366654334176_n 27541136_1833833496679415_2519084712101228934_n 27655207_1833833803346051_646398749739035024_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!