“The forgotten lands of Europe: The Long Way of Transition into Democracy in Albania”

Një grup të rinjsh nga vende të ndryshmë të Evropës – pjesë e programit “Shaping Europe – Civic Education in Action”, i cili organizohet nga fondacioni gjerman Robert Bosch, vizituan sot Muzeun Historik Kombëtar. Tema e udhëtimit quhet “The forgotten lands of Europe: The Long Way of Transition into Democracy in Albania” dhe në këtë kuadër ky grup po zhvillojnë një vizitë studimore në vendet më të rëndësishme të Shqipërisë. Ata vizituan edhe pavijonet e muzeut duke mësuar më shumë rreth historisë së Shqipërisë. Grupi i të rinjve u njohën me historinë e popullit shqiptar, të përmbledhur në mënyrë shkencore në pavijonet e muzeut, duke marr përgjigje për pyetjet e tyre rreth fakteve historike në periudha të ndryshme apo rreth koleksioneve muzeore të ekspozuara në Muzeun Historik Kombëtar.

31369231_1932635756799188_4513421191079264256_n 31252976_1932635706799193_2238365525350547456_n 31398198_1932635650132532_1405980475175993344_n 31326882_1932635603465870_9085008883730087936_o 31326873_1932636000132497_825962978850373632_o 31346550_1932635890132508_4050164940495912960_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!