Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar Dr. Dorian Koçi, priti sot në një vizitë z. Francesco Carofiglio, drejtor i Muzeut Historik në Bari dhe z. Natale Parisi, president i shoqatës “Antonio Gramshi” në Pulia. Qëllimi i kësaj vizite ishte diskutimi mbi implementimin e disa projekteve të përbashkëta kulturore, duke u bazuar mbi marrëveshjen që Ministria e Kulturë ka nënshkruar në Mars të këtij viti me Rajonin e Pulias. Më specifikisht, u ra dakord, midis dy drejtorëve të muzeve respektiv, që rreth muajit Nëntor të hapet në Muzeun e Barit një ekspozitë dhe simpozium shkencor me figurë qëndrore Skënderbeun, duke përmbyllur kështu aktivitetet në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Skënderbeut.

34090648_1973841849345245_2814834180393795584_n 34032607_1973841826011914_2556652280208162816_n 34061945_1973841806011916_6924172899666362368_n 34014148_1973841712678592_7449025114487652352_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!