Me çeljen e Sezonit Turistik 2018 dhe në kuadër të Programit të Transparencës, Ministria e Kulturës ka vendosur në dispozicion të publikut, një numër telefoni për denoncime, ankesa dhe vërejtje mbi rastet abuzive, korrupsionin apo parregullsitë në shërbim, në institucionet dhe qendrat e trashëgimisë kulturore ku ofrohet shërbim ndaj vizitorëve.
Për çdo parregullsi ju lutemi denonconi me sms në numrin e gjelbër +355 688748737.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!