Arritjet për rritjen e numrit të vizitorëve vazhdojnë në Muzeun Historik Kombëtar

Më poshtë po ju paraqesim të dhënat statistikore mbi rritjen e numrit të vizitorëve në Muzeun Historik Kombëtar për periudhën Janar – Qershor 2018, si edhe të dhënat statistikore mbi rritjen e të ardhurave nga shitja e biletave krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Vëmë re, se numri i vizitorëve vendas dhe të huaj gjatë muajve janar-qershor 2018 është dyfishuar në krahasim me të njëjtën periudhë për vitin 2017 dhe 2016.

36598410_2027212580674838_663831296320995328_o

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!