Organizohet një perfomancë artistike e veçantë nga Yosuke Irie

Dje, në Muzeun Historik Kombëtar në bashkëpunim me Ambasadën Japoneze, në sallën UNESCO, u organizua një perfomancë artistike e veçantë nga Yosuke Irie, artisti japonez që perfomon me “shakuhachi”- fyelli tradicional japonez.
Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, z. Makoto Ito, dhe drejtori i Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, përshëndetën të pranishmit e shumtë duke premtuar më shumë bashkëpunime në fushën e kulturës dhe artit në të ardhmen, si edhe zhvillimin e aktiviteteve të cilat lidhin historinë dhe kulturën e dy vendeve mike. Më pas perfomanca e Yosuke Irie mbajti mbërthyer të pranishmit duke dhuruar emocione dhe risi për publikun shqiptar.

41338156_2148444218551673_4767611653602672640_o 41340172_2148444145218347_2443075658226597888_n 41290265_2148444061885022_4734397984307937280_n 41478624_2148444011885027_1139205359043346432_n 41272374_2148444498551645_1199452295528448000_o

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!