“Klubi i leximit pranë muzeut” solli këtë herë poetët Braha Rosenfeld nga Izraeli dhe Sadik Bejko

“Klubi i leximit pranë muzeut” solli këtë herë poetët Braha Rosenfeld nga Izraeli dhe Sadik Bejko në një bisedë të hapur për letërsinë. Sadik Bejko lexoi disa poezi nga libri i tij me titull “Këngët e Solomonit”. Znj. Braha Rosenfeld lexoi disa poezi të saj në gjuhën hebraike dhe më pas u lexuan në shqip sipas përkthimit të Edita Kuci-Ukaj.

“Klubi i leximit pranë muzeut”, është logoja e veprimtarive periodike që zhvillohen në Muzeun Historik Kombëtar, e cila mbështet fushatën kombëtare të leximit “Takohemi për një Libër” iniciuar nga Ministria e Kulturës. Mbështetja e kësaj fushate synon të orientojë shoqërinë, në veçanti brezin e ri, drejt kulturës së të lexuarit të historisë.

42653666_2177115772351184_3541783809290665984_o 42738723_2177116022351159_2816794588151283712_n 42705387_2177115955684499_7923854519522295808_n 42686562_2177115845684510_2092752922696744960_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!