Të dashur fëmijë, kudo që ndodheni, Ejani në Muzeun Historik Kombetar

➡️ Arkeologu i Vogel ju pret, ashtu siç priti edhe nxënësit e shkollës jopublike “Faik Konica” për të mësuar të zbuloni objektet e lashtësisë
➡️ “Arkeologu i vogël” është një projekt i cili ka si qëllim të bëjë pjesë të gërmimeve arkeologjike fëmijët nga mosha 7-11 vjeç dhe përdorimi i mjeteve arkeologjike dhe teknikave të gërmimit u jep mundësinë nxënësve të jenë arkeologë për një ditë dhe të bëjnë zbulimet e tyre për epokat kryesore historike në Shqipëri.
👉Bota bëhet më e bukur me fantazinë tuaj 👨‍👧‍👦

 

Per me shume

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!