Muzeu Historik Kombëtar ju fton nesër, datë 19 Shkurt 2019, ora 18.00 në leksionin e dytë në kuadër të rubrikës të re të institucionit, një seri leksionesh publike, të hapura për publikun e gjerë të kryeqytetit e të mbarë vendit.

Muzeu Historik Kombëtar ju fton nesër, datë 19 Shkurt 2019, ora 18.00 në leksionin e dytë në kuadër të rubrikës të re të institucionit, një seri leksionesh publike, të hapura për publikun e gjerë të kryeqytetit e të mbarë vendit.
Këtë cikël leksionesh e organizojmë në bashkëpunim me Universitetin e Nju Jorkut Tiranë dhe Akademinë Shqiptare të Arteve dhe Shkencave.
Tema e dytë për të cilën Prof. Fatos Tarifa do të referojë titullohet: “Globalizimi i shoqërisë”.

Ju mirëpresim nesër, ora 18.00, në sallën UNESCO të Muzeut Historik Kombëtar!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!