Numri Total i Vizitorëve dhe të Ardhurave

Muzeu Historik Kombëtar
👉 🏛  për periudhën Prill 2019 dhe Janar – Prill 2019

👉 Prill 2019 krahasuar me Prill 2018: 20 % më shumë vizitorë në total
👉 Prill 2019 krahasuar me Prill 2018: 55 % më shumë vizitorë të huaj
👉 Prill 2019 krahasuar me Prill 2018: 17 % më shumë të ardhura në total
👉 Janar – Prill 2019 krahasuar me Janar – Prill 2018: 21 % më shumë vizitorë në total
👉 Janar – Prill 2019 krahasuar me Janar – Prill 2018: 37 % më shumë vizitorë të huaj
👉 Janar – Prill 2019 krahasuar me Janar – Prill 2018: 22 % më pak vizitorë vendas
👉 Janar – Prill 2019 krahasuar me Janar – Prill: 29 % më shumë të ardhura në total

Per me shume, klikoni linkun

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!