“Shqipëria pas Luftës së Dyte Botërore dhe Integrimi i saj Euroatlantik”

👉 Nën kujdesin e Muzeut Historik Kombëtar, shkolla 9-vjeçare “Jeronim de Rada” në Tiranë organizoi aktivitetin me titull “Shqipëria pas Luftës së Dyte Botërore dhe Integrimi i saj Euroatlantik”.
👉 Në lidhje me këtë temë specialistët e muzeut, ish të përndjekur politik, nxënës dhe mësues folën rreth këtyre nëntemave:
Shqipëria pas Luftës së Dytë Botërore.
Politika e jashtme gjatë Luftës së Ftohtë.
Izolimi dhe bunkerizimi i Shqipërisë.
Ideologjizimi i arsimit, artit dhe kulturës në Shqipëri në vitet 1945-1990.
Aspekte të jetës së përditshme në Shqipëri gjatë viteve 1945-1990.
Bashkimi Europian.
Shqipëria në rrugën e integrimit Euroatlantik.
👉 Aktiviteti përfshiu:
Punime të nxënësve
Intervista
Dokumetare
Albume të bëra nga vizita në muze Bunk’Art 1 dhe 2
Ese
Fletëpalosje
Karikatura
Si edhe, diskutime midis nxënësve.

59553753_2546096272119797_3741927876534992896_o 59786180_2546096218786469_4649870399402672128_n 60162496_2546096905453067_7430578272901005312_n59981307_2546096558786435_2823629225443983360_n 59954399_2546096495453108_5375847853862158336_o 59612259_2546096358786455_9148236866821029888_o

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!