“Një ditë në muze” me maturantët e shkollës “Sami Frashëri”

Në kuadër të programit Edukimi Përmes Kulturës, Muzeu Historik Kombëtar organizoi veprimtarinë me titull “Një ditë në muze” me maturantët e shkollës “Sami Frashëri”, Tiranë.
Nxënësit të shoqëruar dhe nga mësuesja e tyre, u njohën me historikun e Muzeut Kombëtar në tërësi duke vizituar pavijonet e muzeut. Nxënësit u njohën nga afër me mënyrën e jetesës së popullit tonë ndër shekuj, veglat e punës, traditat, ritet e zakonet. Ata morrën përgjigje për pyetjet e tyre rreth fakteve historike në periudha të ndryshme apo rreth objekteve të ekspozuara në muze.
Veprimtaria me titull “Një ditë në muze” i njohu nxënësit me historinë e popullit tonë duke ndikuar në rritjen e dashurisë për atdheun dhe respektin për vlerat historike të kombit.

60254509_2551588954903862_7204777084642656256_o 59871364_2551588704903887_7621191584377208832_o 60220474_2551589501570474_777857914911064064_o 60084682_2551589381570486_7193800209091002368_o

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!