“Muzeu im” shkon në shkollën 9-vjeçare “Gustav Majer ”

Në kuadër të programit “Edukimi Përmes Kulturës”, Muzeu Historik Kombëtar organizoi aktivitetin “Muzeu im” në shkollën 9-vjeçare “Gustav Majer ”në Tiranë.
“Edukimi përmes kulturës” shkon edhe në ambientet e shkollave. Muzeu Historik Kombëtar shkoi sot, në shkollën 9-vjeçare “Gustav Majer” në Tiranë, për të zhvilluar aktivitetin “Muzeu im”. Nxënësit kishin sjellë nga shtëpitë e tyre objekte të vjetra, që në kalimin e viteve dashur padashur kanë marrë dhe vlera muzeale.

 

Per me shume, klikoni linkun

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!