Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, priti në një vizitë zyrtare Ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, z.Zhou Ding

Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, priti në një vizitë zyrtare Ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, z.Zhou Ding. Ky takim ishte një mundësi e mirë për të shkëmbyer mendime lidhur me forcimin e marrëdhënies ndërmjet Muzeut Historik Kombëtar dhe Ambasadës Popullore të Kinës në fushën e artit, kulturës, historisë dhe në organizimin e aktiviteteve të përbashkëta.
Ambasadori Zhou Ding shfaqi dëshirën e tij për të intensifikuar marrëdhëniet dhe për të zgjeruar kontaktet midis Ambasadës së Republikës Popullore të Kinës dhe Muzeut Historik Kombëtar.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!