Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, priti sot në një takim Joost Vermeulen, gazetar, dhe Rénie v. d. Putte, gazetare-fotografe

Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, priti sot në një takim dhe vizitë në muze dy gazetarët holandezë, Joost Vermeulen, gazetar, dhe Rénie v. d. Putte, gazetare-fotografe.
Dy gazetarët holandezë ndodhen në Shqipëri që prej datës 01 Gusht dhe do të qëndrojnë deri më 19 Gusht 2019. Ata janë gazetarë në revistën prestigjioze për arkeologjinë në Hollandë “Archeologie”. Gazetarët do të vizitojnë monumentet më të rëndësishme të vendit, parqet dhe muzetë më të rëndësishëm arkeologjikë.

67479790_2722993847763371_1973799439747252224_o 67925791_2722993784430044_5655982976870121472_o 67568369_2722994351096654_3207643758912864256_o 67821545_2722994101096679_5250981991947436032_o

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!