Muzeu Historik Kombëtar vazhdon të mbetet një atraksion historik dhe kulturor për vizitorët vendas dhe të huaj edhe për muajin Shtator.

Ky muaj, edhe pas termetit të datës 21 Shtator, vazhdon të tërheqë një numër të madh vizitorësh në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar.

Shtatori është muaji kur të gjithë kujtojmë Ditët Evropiane të Trashëgimisë dhe 29 Shtatorin, “Ditën Kombëtare të Trashëgiminë”, kur të gjitha vlerat e prekshme dhe të paprekshme bëhen një së bashku me ata që i krijuan dhe i ruajtën ato për t’ia kaluar brezave si dëshmi të identitetit tonë kulturor dhe evropian.

Edhe këtë mëngjes shumë njerëz kanë vizituar Muzeun për të mësuar më shumë rreth historisë së Shqipërisë (nga prehistoria deri në fund të epokës komuniste), të shpjeguara përmes objekteve dhe artefakteve të ekspozuara në pavijonet e Muzeut Historik Kombëtar.

Sot, në Muzetë Kombëtarë, Parqet Arkeologjike dhe Monumentet e Kulturës është hyrje e lirë.

Ju mirëpresim në Muzeu Historik Kombetar deri në orën 19.00.

71880012_2843580565704698_8835363312649633792_o 70416936_2843580479038040_5537535801845350400_o 71716183_2843580329038055_3489375450113769472_o 71035915_2843579965704758_3153615999496880128_o72251604_2843579879038100_5635496597048524800_o 71247890_2843579785704776_4003352906525835264_o 71093748_2843579672371454_4242108948804534272_o 71713854_2843581149037973_7896236806067191808_o71140463_2843581012371320_5735250798795816960_o 71566483_2843580852371336_7955982176271466496_o 71149936_2843580732371348_8185133503445204992_o

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!