Konkursi Final i Historisë për Çlirimin e Atdheut organizohet në Muzeun Historik Kombëtar.

Në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar, nën kujdesin e Muzeut Historik Kombëtar organizoi Konkursin e Historisë për shkollat e mesme të Tiranës. Shkollat finaliste ishin “Ismail Qemali”, “Partizani”, “Sami Frashëri” dhe “Sadik Stravileci”.
Në fjalën përshëndetëse, Dr. Dorian Koçi, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar, falenderoi nxënësit, trupën pedagogjike dhe të gjithë pjesëmarrësit. Z. Koçi shprehu dëshirën e krijimit të urave të reja të bashkëpunimit midis gjimnazeve dhe vetë muzeut. Ai shprehu besimin se historia, kultura dhe trashëgimia janë ura të vërteta, që ndikojnë jo vetëm në krijimin e identitetit kulturor të nxënësve, por janë edhe një pasaportë e mirë përfaqësimi kudo ku ata ndodhen.
Konkursi i Historisë në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë u fitua nga gjimnazi “Ismail Qemali”.
Urime nxënësve!!!

78280061_2967242786671808_4497981561039224832_o 74361219_2967242610005159_531431756826411008_o 73081548_2967242473338506_6858324810431201280_o 74475678_2967242160005204_6220536499281068032_o75424635_2967241913338562_743290467629662208_o 76604988_2967241773338576_4914320615378255872_o 76650757_2967241566671930_2834530750089396224_o75116701_2967243100005110_1148198144387842048_o 78289670_2967242966671790_1674319887117320192_o

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!