“75-vjetori i çlirimit të Tiranës dhe Shqipërisë”

Në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit, gjimnazi “Ismail Qemali”, nën kujdesin e Muzeut Historik Kombëtar organizuan aktivitetin me titull “75-vjetori i çlirimit të Tiranës dhe Shqipërisë”.

Nxënësit e shkollës përmblodhën momentet kryesore të Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare, nëpërmjet eseve, interpretime në poezi, rrëfimeve, si dhe informacioneve tekst, fotografik e filmik.
Falenderit gjimnazi “Ismail Qemali” që zgjodhi institucionin e kujtesës, Muzeun Historik Kombëtar, për këtë aktivitet si edhe për bashkëpunimet e vazhdueshme.

75307989_2971700402892713_2020295832275779584_o 78684658_2971700256226061_3367050735664496640_n 76710684_2971700186226068_5974181289761177600_n 76616469_2971699456226141_3581569817930366976_n74268159_2971699299559490_6112523169912848384_o 75636045_2971699149559505_1477038016143818752_o 77257973_2971698896226197_6573153434541752320_o 76676834_2971701519559268_7685212066243674112_n78183295_2971701076225979_7250302466669936640_o 72804197_2971700976225989_6174513510932807680_n 76695092_2971700849559335_3916681724917972992_n 78613942_2971700679559352_3006362276954374144_o 78297243_2971700522892701_3770493948833824768_o

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!