Njoftime

Njoftimi I Ankandit

NJOFTIMI I ANKANDIT Përsëritje, hera II   Autoriteti shites: Muzeu Historik Kombëtar, Adresa: Sheshi “Skënderbej” Tiranë, Tel: +35542223977 Data e zhvillimit te ankandit: 30.06.2016, ora 11.00 Lloji i Procedurës standarde të ankandit: E hapur Objekti i Shitjes: Shitje automjeti Përshkrim i shkurtër i objektit të shitjes: Shitje automjeti, tip mercedes benz, prodhim i vitit 1996, …

Njoftimi I Ankandit Read More »

Muzeu Historik Kombëtar shpall procedurat e rekrutimit të specialistëve të rinj.

Muzeu Historik Kombëtar shpall procedurat e rekrutimit të specialistëve të rinj. Specialisti varet direkt nga përgjegjësi i sektorit dhe ka këto detyra: a- Zbaton me përpikëri dhe në nivel të lartë profesional të gjitha detyrat e ngarkuara nga eprorët e tij; b-Përgjigjet për problemet specifike që mbulon sipas detyrave që i ngarkohen brenda sektorit, si …

Muzeu Historik Kombëtar shpall procedurat e rekrutimit të specialistëve të rinj. Read More »

Orari

Ju njoftojmë se, që prej datës 01 Maj 2016 deri më 01 Tetor 2016, Muzeu Historik Kombëtar do të jetë i hapur për vizitorët çdo ditë, nga e hëna deri të dielë në oraret: 09.00 – 14.00 dhe 16.00 – 19.00.   Për çdo informacion mund të kontaktoni: Tel: +355 4 2223977 e-mail: muzeuhistorikkombetar@yahoo.com Facebook: …

Orari Read More »

“Nata dhe Dita Ndërkombëtare e Muzeve” në Muzeun Historik Kombëtar më 17 dhe 18 Maj 2016

“Nata Ndërkombëtare e Muzeve” do të zhvillohet në Muzeun Historik Kombëtar për të tretin vit radhazi. Në kuadër të kësaj dite nesër, më datë 17 Maj 2016 ora 18.00, Muzeu Historik Kombëtar në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare Kulturore për Fëmijë dhe Drejtorinë Arsimore Rajonale Tiranë ka organizuar hapjen e ekspozitës “Vizatoj Historinë” me piktura të …

“Nata dhe Dita Ndërkombëtare e Muzeve” në Muzeun Historik Kombëtar më 17 dhe 18 Maj 2016 Read More »

Njoftim Ankandi

Autoriteti shites: Muzeu Historik Kombëtar, Adresa: Sheshi “Skënderbej” Tiranë, Tel: +35542223977 Data e zhvillimit te ankandit: 27.05.2016, ora 11.00 Lloji i Procedurës standarde të ankandit: E hapur Objekti i Shitjes: Shitje automjeti Përshkrim i shkurtër i objektit të shitjes: Shitje automjeti, tip mercedes benz, prodhim i vitit 1996, benzinë, vëllim motori 2.000 cc, kambio manuale. …

Njoftim Ankandi Read More »

Pjesë nga thesari i një kombi…

#Derë_e_Bukur   Dera e Bukur e ka preardhjen nga ikonostasi i kishës së Shën Mërisë të fshatit Sopik, të Gjirokastrës dhe është gdhendur në vitin 1832 nga mjeshtri Nikolla Dibrani. Mjeshtri Dibrani vinte nga Magarova e Manastirit. Mbi derën e bukur është skalitur mitra peshkopale, të cilën e mbajnë dy zogj. Në derën e bukur …

Pjesë nga thesari i një kombi… Read More »

Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Vendbanimeve Historike

18 Prilli është shpallur “Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Vendbanimeve Historike” nga organizatat e trashёgimisё botёrore ICOMOS dhe UNESCO, qё prej vitit 1982. Ёshtё dita ku popujt dhe kombet nё tё gjithё botёn e kthejnё vёmendjen nga trashёgimia e tyre kulturore, njihen me vlerat e saj dhe sensibilizohen pёr mbrojtjen dhe promovimin e kёtyre vlerave. …

Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Vendbanimeve Historike Read More »

Sot, kujtojmë vdekjen e Vilhelm Vid (Wilehlm Wied, 26 Mars 1876-18 Prill 1945) Princ gjerman nga një familje protestante, i caktuar nga Fuqitë e Mëdha europiane në tetor 1913 në krye të shtetit shqiptar. Një dërgatë nga Komisioni Ndërkombëtar i Kontrollit shkoi më 21 Shkurt 1914 në Nojvid (Neuwed), për t’i ofruar zyrtarisht Vilhelm Vidit …

Read More »

error: Content is protected !!