Njoftime

NJOFTIM për vend të lirë pune “Specialist”, në MUZEUN HISTORIK KOMBËTAR

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit 7961, datë 12.07.1995 “Kodi i Punës”, i ndryshuar, në Rregulloren e Organizimit dhe Funksionimit të Brendshëm së Muzeut Historik Kombëtar miratuar me Urdhrin Nr. 509 datë 09.12.2020 të Ministrit të Kulturës, si edhe në të gjithë legjislacionin shqiptar në fuqi, Muzeu Historik Kombëtar shpall procedurat e konkurimit: Ø 1 …

NJOFTIM për vend të lirë pune “Specialist”, në MUZEUN HISTORIK KOMBËTAR Read More »

NJOFTIM për vend të lirë pune “Specialist” në MUZEUN HISTORIK KOMBËTAR

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit 7961, datë 12.07.1995 “Kodi i Punës”, i ndryshuar, në Rregulloren e Organizimit dhe Funksionimit të Brendshëm së Muzeut Historik Kombëtar miratuar me Urdhrin Nr. 509 datë 09.12.2020 të Ministrit të Kulturës, si edhe në të gjithë legjislacionin shqiptar në fuqi, Muzeu Historik Kombëtar shpall procedurat e konkurimit: Ø 1 (një) …

NJOFTIM për vend të lirë pune “Specialist” në MUZEUN HISTORIK KOMBËTAR Read More »

Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar z. Dorian Koçi pret Ambasadorin e Mbretërisë së Hollandës në Shqipëri, Sh.T. Z. Reinout Vos

Sot, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar z. Dorian Koçi priti Ambasadorin e Mbretërisë së Hollandës në Shqipëri, Sh.T. Z. Reinout Vos dhe bashkëshorten e tij.Fillimisht u zhvillua një takim me drejtorin e Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, ku u fol për mundësinë e krijimit të urave të bashkëpunimet mes Muzeut Historik Kombëtar dhe muzeve …

Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar z. Dorian Koçi pret Ambasadorin e Mbretërisë së Hollandës në Shqipëri, Sh.T. Z. Reinout Vos Read More »