Aktivitet në kuadër të 14-vjetorit të Lumturimit të Nënë Terezës

Muzeu Historik Kombëtar organizoi një aktivitet në kuadër të 14-vjetorit të Lumturimit të Nënë Terezës me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Shkolla e Kuqe” në Tiranë.
Në emër të drejtorit të Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi,, përshëndeti specialistja e Sektorit të Programeve Edukative, Sonjela Babaliu, e cila foli mbi jetën dhe veprimtarinë e Nënë Terezës. Më pas nxënësit e klasave të 9 të Shkollës së Kuqe recituan poezi të Shenjtores shqiptare dhe lexuan shprehjet më të famshme të Saj. Gjithashtu, nxënësit kishin përgatitur dy postera me shprehjet e Nënë Terezës, si edhe kishin vizatuar një portret të saj.

22450179_1704204146309018_3053804241735006692_n 22549893_1704204262975673_268651386821178656_n 22528170_1704204256309007_1781281357248173034_n 22492026_1704204446308988_181519340524643434_n

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

error: Content is protected !!